Baytown outlaws

baytown outlaws

The Baytown Outlaws är en riktig B-film, och inte i närheten av en fiffig sådan som Tarantino eller Rodriguez klarar av att göra. Detta är okände Barry Battles debutfilm och det är fullt möjligt att han borde byta karriär. Manuset är skrivet på ett par veckor och det märks: en meningslös och trist historia med usla. Jämför priser på The Baytown Outlaws Blu-ray-film. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. När Celeste (Eva Longoria) blir skjuten med tre kulor i magen av sin våldsamme ex-make Carlos (Billy Bob Thornton) bestämmer hon sig för att hämnas. Celeste anlitar tre bondlurkar till bröder för att kidnappa tillbaka sin gudson från Carlos. Snart har den galna trion hamnat på fel fot med både K.

Baytown outlaws -

Ja, ta bort Nej, ångra Du har 14 dagars ångerrätt på oöppnade produkter enligt distansköplagen Vid problem: Diskussioner om The Baytown Outlaws   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här just nu Starta ny diskussion. Ange e-post du skapat konto med. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Vi har skickat ett mail till dig med en länk du måste klicka på för att verifiera ditt konto. baytown outlaws

Baytown outlaws - sedan fick

Årets e-handlare Ginza har fått utmärkelsen årets e-handlare. Apornas Planet 1 - R evolution Blu-ray Du behöver inget konto för att handla av oss men om du skapar ett kan du bl. Felaktigt mobilnummer Du måste ange ditt mobilnummer Användarnamn: Den skickas normalt inom vardagar. Förnamn är obligatoriskt fält! Produktinfo Recensioner Leveransinfo Välj sortering.

0 reaktioner på ”Baytown outlaws

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *