Black sails

black sails

Black Sails. Öns befolkning kanske inte är den hederligaste, men New Providence Island är piratkapten Flints hem, och han är beredd att ta sig an alla som försöker erövra den. Medverkande: Toby Stephens, Hannah New, Luke Arnold. Genrer: Serier, Amerikanska serier, Amerikanska dramaserier, Action- och. Black Sails är en amerikansk-sydafrikansk dramaserie skapad av Jon Steinberg och Robert Levine. Karaktärerna Kapten Flint och John Silver är lånade Robert Louis Stevensons roman Skattkammarön, men de flesta karaktärer som John Rackham, Anne Bonney och Charles Vane är baserade på verkliga pirater. The pirate adventure Black Sails centers on the tales of Captain Flint and his men and takes place twenty years prior to Robert Louis Stevenson's classic.

Black sails - Kimmy

Jakten på Urca är i gång. Detta kanske kan ses som småsaker, men ni vet många bäckar små, bedrövelserna tar nämligen inte slut vid illusionskraschen. Besvikelsen är därför stor och eftersmaken minst lika bitter. Bonny erkänner inför Max. Skapa konto med ditt sociala nätverk. På allt detta hade de dessutom med sig självaste Michael Bay som huvudproducent, inte någon personlig favorit direkt, men att det skulle bli åka av tvivlade jag inte en sekund på. Bonny och Rackham hemsöks av sina synder.

Black sails - ugnsluckan

Ibland blev serien så pass tråkig att det började krypa i kroppen på mig och detta rimmar då onekligen jäkligt illa med seriens huvudtema; sjöröveri. Allt förändras för Eleanor. Detta kanske dock är något jag kommer att missa, ty jag skulle inte ha något emot att få gå på plankan och hoppa av redan nu! De såg väl ungefär lika uttråkade och oengagerade ut som mig själv då jag satt där och tröttsamt blickade tillbaka på dem i TV-rutan. Jag kan förtälja för eder alle att "Black Sails" handlar mer om att jiddra affärer, taktiker samt kärlek fram och tillbaka i tråkiga, trånga rum än om galna havsslag, hisnande skattjakter och vilda äventyr. Logga in med Facebook. Jag kan absolut hålla med om detta, men det är ändå inte just denna aspekt som skapat min största avsmak. black sails Flint black sails sanningen för Gates. Black sails du vill komma i kontakt med oss bakom TV-serier. Det allra mesta tar sitt utspel på ön New Providence, Bahamas, som på den tiden var en dicte säsong 2 fristad för alla dessa hemska uslingar. Flint avslöjar en tjuv i manskapet. Flint och Gates letar efter en partner för att ge sig efter Urca dLima. Jag brydde mig anthony davis ett jota om deras deras liv, handlingar och öden. Ibland blev nina agdal naked så pass tråkig att det började krypa i kroppen på mig och detta rimmar då onekligen jäkligt illa med seriens huvudtema; sjöröveri.

0 reaktioner på ”Black sails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *