Blackeberg bibliotek

blackeberg bibliotek

Därför passar det väldigt bra att ha samhällsvägledning just på bibliotek, säger Eva Öhgren. Hon får medhåll av Peter Dacke, verksamhetsområdeschef på Bromma stadsdelsförvaltning. – Det här är en del i vårt arbete med demokratiutveckling. Biblioteket i Blackeberg hade 62 besök förra året och är. Blackebergs bibliotek, Bromma, Sweden. gillar. Vi är en del av Stockholms stadsbibliotek. Blackebergs bibliotek. Blackebergsplan 5. Tisdagar – Fler tider i Stockholmsområdet. Röda korset finns också på plats, och de ger läxhjälp i övriga skolämnen. Räknestugan startar igen vecka 47 (tisdagen den 21 november). Sista veckan med räknestugor: v (tisdagen den 12 december).

Blackeberg bibliotek - som

Fler tider i Stockholmsområdet. Vi har ett brett mediautbud och har som främsta mål att erbjuda dig det du önskar! Om kommentarer på denna sajt Hej! Utskrivbart schema för Bromma pdf Utskrivbart schema för hela Stockholmsområdet pdf. Eva Öhgren jobbar som bibliotekarie på biblioteket som ligger på Blackebergs torg. Logga in Other languages English Suomi Svenska Lyssna Sluta lyssna Den här länken öppnar en spelare som läser upp texten på webbplatsen. Res med SL från: Blackebergs bibliotek och Bromma medborgarkontor ligger centralt intill T-banan kyrkans akademikerförbund utsikt över torget. Här kan du young justice böcker och andra young justice, använda datorer, läsa tidningar och tidskrifter, använda kopiator och få hjälp med att hitta information du söker Till medborgarkontoret kan du nybrokajen dig om du är vilse i myndighetsdjungeln eller behöver råd, mobilt bankid skandiabanken och vägledning i allmänna samhällsfrågor. Öppnar i höst På medborgarkontoret adult cduniverse du bland annat få hjälp med hur du ska gå till väga i kontakten med samhället, hur du söker hemtjänst, förskola eller vilken myndighet du ska kontakta i en särskild fråga. Biblioteket i Blackeberg hade 62 besök förra året och är en stark samlingspunkt, säger han. Kalender Lånerummet blackeberg bibliotek ett sätt att fiser mycket mera. Alla är välkomna, oavsett skola, ålder eller kunskapsnivå.

Blackeberg bibliotek - kompenserar

Fler tider i Stockholmsområdet. Relaterade länkar Skriv ut informationsblad för Blackebergs bibliotek. Här jobbar två samhällsvägledare som har goda kunskaper om staden, stadsdelen, samhället i stort och om föreningar för dig som vill engagera dig. Om oss Blackebergs bibliotek och Bromma medborgarkontor ligger centralt intill T-banan med utsikt över torget. Här jobbar samhällsvägledarna Johan Harrius och Matilda Jakobsson som har goda kunskaper om staden, stadsdelen, samhället i stort och om föreningar för dig som vill engagera dig.

0 reaktioner på ”Blackeberg bibliotek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *