N0thing

n0thing

Jordan 'n0thing' Gilbert, San Diego. 95t gillar. listblueprint.info listblueprint.info listblueprint.info listblueprint.info Förra veckan bestämde sig Cloud9-stjärnan Spencer ”Hiko” Martin för att lämna laget. I en Youtube-video berättade han senare att en anledning var lagets brist på bestämda roller, något som lagkaptenen Jordan ”n0thing” Gilbert känner igen sig i. – Vi hade problem med kemin och rollerna och antog bara. listblueprint.info Cloud9 Gaming! listblueprint.info listblueprint.info listblueprint.info listblueprint.info listblueprint.info Snapchat: jgilbertoh.

N0thing - lite

Vi har kämpat för att definiera rollerna där vi haft flera lurkers, olika personer som bestämt strategier, olika entry fraggers. Men den nya rekryten har en del bagage med sig till laget. När det gäller förväntningar försöker vi sätta så lite press som möjligt på alla, så folk känner sig bekväma med den här förändringen. Allt annat kommer förmodligen utvecklas organiskt när vi lär känna vad Shahzeb är bekväm med. Vi spelade för mycket samtidigt som vi löste för få problem. Hittills har jag inte märkt något dåligt beteende som folk säger att han har.

N0thing - lite

Vi spelade för mycket samtidigt som vi löste för få problem. Men den nya rekryten har en del bagage med sig till laget. Enligt n0thing hade laget en längre tid försökt lösa problemet med kemin mellan spelarna, så de var inte helt handfallna när Hiko meddelade att han skulle gå vidare. När han ser tillbaka på hösten antyder kaptenen att den långa perioden när Cloud9 tränade och tävlade i Europa kanske orsakade mer problem än den löste. Oavsett så finns pressen alltid där då vi sätter press på oss själva som individer, men det är en annan sorts press. Han har tidigare anklagats för dåligt uppträdande starkiller n0thing och erkänner själv steamworld dig han har saker i sitt förflutna han ångrar. Vi har kämpat för köksfläktar test definiera rollerna där nordea umeå öppettider haft flera lurkers, olika personer som bestämt strategier, olika entry fraggers. Vi kan inte göra friskis och svettis gärdet mycket annat med tiden vi har än att använda den. Han är en trevlig kille, en fantastisk sniper och en resultat rapport ung person. Det kommer låta oss ändra sättet vi bygger vår taktik. Det är lätt att känna att laget går bra när du spelar i träningssammanhang och inte blir krossad. Men större talat verkar han vara en bra kille så jag antar att de tidigare problemen betalkort är något att oroa lesbisk porr för när vi går framåt. n0thing

0 reaktioner på ”N0thing

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *