Arbetsförmedlingen gävle

arbetsförmedlingen gävle

Öppettider för Arbetsförmedlingen i Gävle. Här hittar du öppettider till Arbetsförmedlingen och när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik. Arbetsförmedlingen i Gävle, handläggare och presumtiva studerande kommer på studiebesök. Ditt namn*. Din väns e-postadress*. Fält markerade med * är obligatoriska fält. Lista kalenderevents. Arbetsförmedlingen i Sundsvall. 6 november Information till af handläggarna. Af mässa Sandviken. Ändrade öppettider. Välkommen till oss! Från och med måndagen den 23 oktober har Arbetsförmedlingen i Gävle ändrade öppettider för personlig service. Vi har numera öppet: för personlig service alla vardagar, öppet för självservice vid våra kunddatorer. arbetsförmedlingen gävle

Arbetsförmedlingen gävle - video boys

Nu kan du ha ditt planeringssamtal på telefon! Sök Var är jag? Du kan ta dig från entrén till informationsdisken, kapprummet och toaletten utan att passera trappsteg, om ramp eller hiss saknas. Byggbranschen söker dig med gymnasieutbildning Anläggningsarbetare Betongarbetare Murare Målare Snickare m. Öppettider och mer info hittar du på dessa sidor.

Arbetsförmedlingen gävle - ska

Vissa störningar kan ske på arbetsformedlingen. Om du vill och om det passar dig så kan du även i fortsättningen ha dina möten med oss på telefon och på webben. Dagligen måndag-fredag klockan i Sandviken. Hitta öppettider till Arbetsförmedlingen i Gävle. Sök Var är jag? Då kan du välja att ha mötet på telefon istället för att besöka vårt kontor.

Arbetsförmedlingen gävle Video

SD står bakom Alliansen att lägga ner arbetsförmedlingen

0 reaktioner på ”Arbetsförmedlingen gävle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *