Barcelona attack

barcelona attack

Den vita skåpbilen rammade hundratals människor längs den kända gågatan La Rambla i hjärtat av Barcelona. Torsdagens terrorattack krävde 14 liv och omkring hundra personer uppges vara skadade. Nytt gripande efter spanska terrordåden. En årig man har gripits i norra Valencia för samröre med den terrorcell som misstänks ligga bakom terrorattackerna i Barcelona och Cambrils. ”Den gripne hade en nära relation med flera av terroristerna som deltog i attentaten”, skriver det spanska inrikesdepartementet i ett. STOCKHOLM/CAMBRILS. Spansk polis uppger, under fredagsnatten, att man genomfört en insats i staden Cambrils, cirka tolv mil söder om Barcelona. Polisen uppger att fem misstänkta gärningsmän har dödats. Man söker nu ytterligare fyra personer som misstänks vara delaktiga i attentaten i Barcelona.

Barcelona attack Video

President Donald Trump Resurrects Anti-Muslim Myth In Wake Of Barcelona Attack IS tar på sig dådet. På fredagseftermiddagen har 14 människor bekräftats döda efter händelserna, och fler än hundra uppges vara skadade. Måns ivarsson terrorattack krävde 14 opus.se och omkring bluestep ränta personer uppges vara skadade. Tre av de fyra personerna mellan 21 och 34 år som har gripits är marockanska medborgare och den fjärde är spansk, skriver Reuters. Fem misstänkta terrorister har skjutits ihjäl i natt under en räd i Cambrils söder om Barcelona.

Barcelona attack - mste

Läs chefredaktör Thomas Mattssons blogg. Julbockarna i Falun försvinner De som är kvar byter plats på nätterna. Cellen ska då ha splittrats och medlemmarna kommit ifrån varandra. Bevisen mot honom är för svaga för häktning, uppger domstolen i Madrid, enligt AFP. Skåpbilen dundrade fram i full fart i folkvimlet på turiststråket La Rambla.

0 reaktioner på ”Barcelona attack

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *