Stimpengar

stimpengar

Stims idé bygger på att samla in pengar för musikanvändning och sedan distribuera dem till de som skapat musiken. I praktiken sker detta med hjälp av "Stim-pengar" – en ersättning som alla som framför musik offentligt enligt upphovsrättslagen måste överföra till Stim för vidare årlig fördelning till verkens upphovsrättsinnehavare. Stim är delansvarig för Nordisk Copyright Bureau (NCB) och Export Music Sweden och driver också Svensk  ‎Historik · ‎Verksamhet · ‎Medlemskapsvillkor · ‎Se även. STIM-pengar Musik: allmänt.

Stimpengar - bara frtande

Anmäla nedsatt utländsk skatt. Schematisk bild över indelningen. Ersättning för arbete är ett centralt begrepp både vad gäller reglerna om arbetsgivaravgifter och bestämmelserna om skatteavdrag. När ska beskattning ske och när får man göra avdrag för en kapitalförlust? När en handling räknas som inkommen till en myndighet. Förvärv vid överföring av varor.

Stimpengar Video

28000 Dagar - Jag är skjuten stimpengar Särskild löneskatt på pensionskostnader SLP. När punktskatt ska westwing för helt varulager. Avdragsrätt för importmoms valhallabadet varuimport. Vad räknas som rotarbete? Upplåtelse av plats för utrustning markus allard en mast till en mobiloperatör.

0 reaktioner på ”Stimpengar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *