Studenthälsan uppsala

studenthälsan uppsala

Studenthälsa. Att börja studera på universitet innebär ofta en förändring av din livssituation och din personliga utveckling. På SLU vill vi att våra studenter ska må bra. Därför har du alltid tillgång till någon Uppsala. Studenthälsan i Uppsala Telefon: 69 Besöksadress: Övre Slottsgatan 7, 2 tr. Studenthälsan är studenternas egen hälsovård med psykologer och kuratorer som är specialiserade på studenters livssituation. Vi erbjuder dig stöd, rådgivning och individuella samtal. Vi håller praktiska kurser i hur du lättare kan tala inför en grupp, hur du stärker din självkänsla, och hur du hanterar stress. Alla besök är. Studenthälsan blir del av Uppsala universitet 1 oktober. De tolv som jobbar på Studenthälsans hälsovårdsmottagning, som från 1 oktober blir en del av universitetet. Foto/bild: Mikael Wallerstedt. Från och med den första oktober blir Studenthälsans hälsovårdsmottagning en del av Uppsala universitet.

Studenthälsan uppsala Video

Campus1477 underhåller på Blodomloppet 2011 i listblueprint.info

Studenthälsan uppsala - citerar

Kom ihåg att ringa vid akuta situationer. Uppsala universitet Uppsala universitet Student Stöd och service Studenthälsan. Studenthälsan i Umeå  Telefon: Kan jag ta första tabletten idag, på mensens andra dag, och ändå vara skyddad? Därför har du alltid tillgång till någon form av studenthälsomottagning, oavsett vilken studieort du finns på. Facebook Följ oss gärna på Facebook!

Studenthälsan uppsala - tre

Vårdkvalitet Tillgänglighet Lokal och hygien Information. Vi jobbar stenhårt för att hjälpa och vi ömmar för de här studenterna men vi kan inte gå på knäna. Jag känner mig alltid välkommen, lyssnad på och respekterad. Så nu undrar jag vilken adress det va jag skulle befinna mig på för att få det borttaget? Kalle Sandhammar Politisk chefredaktör: Kondomer är det bästa skyddet mot sexuellt överförbara sjukdomar! Barnmorska Till våra erfarna barnmorskor är du välkommen för kostnadsfri preventivmedelsrådgivning. studenthälsan uppsala Studenthälsan Vi ger dig ork! Jag känner mig alltid välkommen, lyssnad på och respekterad. Studenthälsan i Klematis Telefon: Den psykiska ohälsan ökar bland unga, samtidigt som den minskar bland äldre. Om det behövs gör vi en extra undersökning och framtida insättning på funktion och utseende på äggledarna. Kondomer är det bästa skyddet mot sexuellt överförbara sjukdomar! Övre Slottsgatan 7, 2 tv radio.

0 reaktioner på ”Studenthälsan uppsala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *