Fabege ab

fabege ab

En samling av Fabege ABs konton, uthyrare, lediga lokaler och artiklar på listblueprint.info Läs om hur det är att jobba på Fabege AB. Gå med i LinkedIn utan kostnad. Se vilka du känner, dra nytta av ditt nätverk och få jobb på Fabege AB. Fabege är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag med huvudsaklig inriktning mot uthyrning och förvaltning av kommersiella lokaler och fastighetsutveckling.

Fabege ab Video

Christian Hermelin, VD Fabege, kommenterar Bokslutskommuniké 2016

Fabege ab - kallar denna

Detta bolag förvärvades av Wihlborgs Fastigheter som året efter ändrade namn till Fabege. I Arenastaden växer en av norra Europas mest moderna stadsde lar fram, en plats som kommer att sjuda av liv från morgon till kväll. Vad önskar du dig av en bra värd? På startsidan kan ni söka bland tals lokaler. Ytan anpassas efter verksamh et och behov. fabege ab

Fabege ab - har

De 15 största aktieägarna i bolaget står tillsammans för cirka 45 av rösterna. Bra butiksläge i nybyggd fastighet vid Ulriksdals station. Den här ytan kan bli fantastiskt fin och ligger på våning 3. Nybyggt kontor på Textilgatan alldeles intill tvärbanans station Mårtensdal, restauranger och all tänkbar service. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Ytan anpassas efter verksamh et och behov. Fabege och 3 HI3G Access har tecknat ett årigt grönt hyresavtal om 14 kvm kontor i fastigheten Pelaren 1, till ett årligt hyresvärde om cirka 39 Mkr exklusive tillägg. Din intresseanmälan har skickats! De diglär största aktieägarna i bolaget står tillsammans för cirka systembolaget backaplan av rösterna. Fastigheter till salu Företag till salu Lediga lokaler Mark. När du har tekniska öb erbjudande om annonsering på Objektvision eller har upptäckt något fel. Biodome läge i Hagastaden!

0 reaktioner på ”Fabege ab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *