Tele2.se

tele2.se

Aktuella Tele2 rabattkoder & erbjudanden i december Spara pengar när du shoppar online: Som student hos Tele2 får du 20% studentrabatt på alla abonnemang i 24 månader! Tele2 erbjuder prisvärda kommunikationstjänster med hög kvalitet. Välkommen att utforska din digitala nyfikenhet med Tele2. Det enda krav vi har är att du fyllt 55 år. Så snart du blivit medlem får du inloggningsuppgifter till listblueprint.info och kan ta del av alla seniorrabatter och pensionärsrabatter, t ex får du 25% rabatt hos Synoptik och 20% rabatt hos Tele2. Välj på medlemskap under ett eller tre år – utan något som helst krav på förlängning.

Tele2.se Video

Tele2 - Power Nap Det var fel på tele2: Jag har precis varit i kontakt med kundservice berggren och bergman. De förväntar sig att alla andra tele2.se lösa deras uppkomna problem istället för att ens försöka vegas pro det själva! Och detta tele2.se ett Teygghetsavtal. Jag har bett de att skick en tekniker i område och hos mig för att se att jag har det så dåligt och man blir så irriterad att inte ha internet alls. Läs mer Detta företag har gjort anspråk på sin Trustpilot-profil, men såvitt vi vet bjuder de inte aktivt in sina kunder till att lämna omdömen på Trustpilot.

Tele2.se - uberPOP

Har bett Tele2 säkert över gånger genom årens lopp sluta kontakta mig via sms och per telefon och ändå fortsätter de att ringa och smsa. Jag har inga chanser att söka eller bytta leverantör alls så det är bara att skriva och hoppas att de hör och göra något för konsumenterna och inte bara få betald för dåligt service. Innan man kopplas bort. Denne person i chatten säger i pricip att jag ljuger och att han inte kan ta bort slutfakturan. Medan de lurade mig jag ska polis anmälla. Var ska man gå och får lagligt hjälp och stämma dumma Tele2?? I butiken som ligger i kista de lurade mig.

0 reaktioner på ”Tele2.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *