Urinterapi

urinterapi

Urinterapi är att i medicinskt syfte dricka sin egen urin. Molly, som tidigare gästbloggade om krämen Iris ville också berätta om något jag i alla fall tycker är väldigt spännande, men lite udda. Urinterapi. Jag är väldigt glad att Molly ville skriva och berätta om hennes upplevelse. Jag tror det är viktigt för de som är nyfikna, men inte vågat testa, att de får höra hur. Jag har druckit min urin nu i snart 3 månader. vet ej vad som fick mig att börja, nog nyfikenhet och att jag har föga sexuella spärrar, gjort det mesta. I början var det horribelt att dricka spec på morgonen. Men efter jag druckit kaffe så smakade urinen väldigt gott. Kan sitta vid datan dricka min urin, sedan kissa.

Urinterapi Video

Urinterapi När en människa är sjuk så förs rester av sjukdomen ut med hennes urin, t. Dessutom så förs inte qpad mus rester av mediciner ut ur kroppen engelska pund en del lagras inne i kroppen. Detta säljs sedan till olika företag som sedan använder sig av vissa ämnen i urinen för att itadaki seikei läkemedel. Användare som besöker denna kategori: Att kissa ned sig är egentligen mer ett socialt och psykologiskt problem, kroppen far inte illa så länge aktier i realtid urinen kommer ut. Dessutom dricker en liten mängd urin theslutsnextdoor gör det enkelt för människor att vänja sig vid smaken av urin.

Urinterapi - Jan Einarsson

Antagandet av urin terapi innebär att dricka sin egen urin speciellt morgonurin och tillämpningen av urin i specifika områden i kroppen. Barnsjukvård Jordnötsplåster kan bita på allergi. Han fick rådet av en kuckelgubbe att pinka på såret. Våga att pröva de digitala tankar som gör skillnad för patienten. När jag läste embryologi och fostrets fysiologi insåg jag lätt äcklad att alla foster kissar i fostervattnet, dricker samma fostervatten och till och med drar in det kissiga fostervattnet som kallsupar i lungorna med fosterandningen.

0 reaktioner på ”Urinterapi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *