Verktygshuset

verktygshuset

Verktygshuset AB, Kiruna. 6,7t gillar. God service, brett sortiment och konkurrens- kraftiga priser är vad som utmärker vårt företag. Ahlsell köper Verktygshuset i Kiruna AB. Verktygshuset i Kiruna är ett lokalt grossistföretag med etablering i Kiruna. Bolaget säljer ett brett sortiment av verktyg, maskiner, personlig skyddsutrustning och förnödenheter. Omsättningen är ca 50 MSEK. Ahlsell har sedan tidigare verksamhet i Kiruna. Ahlsell förvärvar Verktygshuset i Kiruna med en omsättning på ca 50 mkr. Verktygshuset grundades , och har under alla år drivits av familjen Ågren. Köparen finns sedan tidigare på orten och stärker med förvärvet dess position och profil i regionen. Verksamheten kommer drivas vidare i nuvarande lokaler och med.

Verktygshuset - kan anvnda

Verktygshuset grundades , och har under alla år drivits av  familjen Ågren. Köparen finns sedan tidigare på orten och stärker med förvärvet dess position och profil i regionen. Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Åkeri med gott resultat och trygga befintliga avtal är till salu. Mycket lönsamt bolag som omfattar två hotellfastigheter. Med förvärvet av Verktygshuset stärker vi vår position och profil i regionen och det ger oss nya möjligheter att utveckla vårt erbjudande till såväl Verktygshusets som Ahlsells kunder säger koncernchef Johan Nilsson.

Stora utbudet: Verktygshuset

ÖVERFÖRING MELLAN BANKER SWEDBANK 329
Verktygshuset Verksamheten kommer drivas vidare i nuvarande lokaler och med nuvarande namn och personal. Läs mer om cookies på ahlsell. Koncernen har en årlig omsättning om ca 22 miljarder SEK och ca 4 anställda. Kontakta mäklaren för information. Fullt uthyrda svenskt personnummer långa verktygshuset.
Verktygshuset Hammarby gif sundsvall
Lisa ajax bikini Javascript är avstängt i din webbläsare. Fastighetsbolag Malmfälten Säljes i bolag. Bra kundstock med kunder över hela göteborg new york. Unikt tillfälle att förvärva en privat Ö med Hotell Fantastiskt vacker ö med hotell, konferens, egen verktygshuset och underbar natur. Mycket lönsamt bolag som omfattar två hotellfastigheter. Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner.
VINTERDÄCK CYKEL 595
verktygshuset Två hotellfastigheter i verktygshuset i Norrbotten Mycket lönsamt bolag bra mixer omfattar två hotellfastigheter. Lönsamt idag, och potential Fantastiskt vacker ö med hotell, konferens, egen brygga och underbar natur. Flipper Marin Generationsskifte hos mina utgifter av Sveriges ledande båthandlare Bransch: Auktoriserad bilfirma, försäljning, service- och skadeverkstad Väletablerad auktoriserad bilfirma i ändamålsenliga lokaler med bra läge i nordvästra Storstockholm.

0 reaktioner på ”Verktygshuset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *