Starcraft ghost

starcraft ghost

Det senaste vi hörde om #Starcraft: Ghost var att det lades ned på grund av att de satsade alla resurser på #World of Warcraft. Ja, det är tills nu då. Matthew Burger på #Blizzard har berättat i en intervju med Official Playstation Magazine att spelet aldrig varit nedlagt, bara att de tagit ett uppehåll i arbetet. Två spelhus slås sig samman i ett enormt projekt. Läs om de upplevelser ni kommer att få stöta på i det nya Starcraft Ghost. Kommer ni ihåg StarCraft: Ghost? Ja, den där spinoffen som Blizzard utannonserade redan och som sedan lades på is år Det verkar som om den i alla fall inte är helt nedlagd, ännu. Nu sju år senare har den fortfarande status just x22på isx22 hos.

Carnegiebryggeriet har: Starcraft ghost

Girlfriends 4ever Command and conquer red alert
Starcraft ghost Sudden strike 4
Samverkan Blizzard lanserade den första informationen om speletmen den 24 mars tillkännagav man att utvecklingen av spelet "lagts på is på obestämd tid" [ 1 ]. De behöll Novas psi-krafter och spelets grundläggande upplägg, men alla coop enebyberg, fienderutiner och grafik byggde de upp på nytt. Klart står dock att Starcraft Ghost är ett av årets allra mest intressanta spel. Gör en Duke och träkåsa ner den. Måste nevena hot det någon gång.

Starcraft ghost - har

Fullt ärligt växte det en liten tanke om det i och med att Nova är med i HotS. Men en mycket god detalj var det faktum att man även fick spatsera i det fria, döda dess invånare och snatta deras fordon. Ghost bekräftades under hösten Detta istället för att bara satsa allt på ett stressat kort och således bli eliminerad bara för att man inte kunde tyst på fötterna. Speciellt då man har i åtanke de där taktiska bombangreppen man kan kalla in. Nyhet Övrigt igår Det har tagit sin lilla tid.

Starcraft ghost Video

Starcraft Ghost Gameplay Part 1 starcraft ghost

0 reaktioner på ”Starcraft ghost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *